Betaalbare websites, met zorg gerealiseerd.

Door gebruik te maken van WordPress kunnen we elke website betaalbaar maken. We gebruiken hiervoor alleen de beste premium themes. Dat betekent niet dat we die even standaard in elkaar zetten. We besteden zorg aan elke website en richten elk theme zo in dat u een unieke resultaat krijgt geheel op u en uw wensen afgestemd. We denken na over uw business, uw klanten en hoe u met uw site onderscheidend met uw doelgroep kunt communiceren. U krijgt van ons een complete website die future proof is en waarmee u indruk maakt op uw klanten.

Bij ons krijgt u service.

Een van de eerste zaken die vaak verloren gaat bij ‘goedkopere’ projecten is de aandacht en begeleiding die u krijgt. Wij hechten enorm veel waarde aan uw tevredenheid. Een gelukkige klant is immers ook goed voor ons.

Het gaat verder. We hebben passie voor wat we doen, en we willen trots zijn op ons werk. Daarom krijgt u bij ons aandacht en willen we die stap verder doen dan anderen. Service betekent dus ook dat u niet een servicecontract krijgt, maar gewoon kunt bellen als u een vraag heeft of er zelf even niet helemaal uit komt. We helpen u altijd.

Eerlijk over prijzen en de aanpak.

We vinden het een beetje onzinnig om een prijs uit te drukken gebaseerd op het aantal pagina’s. Met WordPress kun je immers een ongelimiteerd aantal pagina’s maken. Een pagina meer of minder kan dus niet een enorm verschil zijn. Soms is een 2-pagina website meer werk dan een website met 20 pagina’s. Voor ons is elke klant uniek, en er bestaat dus ook geen standaard website.

Kortom: geen fratsen! Geen pakketten die goedkoop lijken en waar u betaalt voor extra’s die gewoon in het theme zitten. Geen abonnementen die u op termijn de hoofdprijs kosten. Wij luisteren naar uw vraag en maken dan een inschatting van de totale werkzaamheden. Op basis van onze ervaring zijn we in staat om een snel een scherpe berekening van onze werkzaamheden te maken.

En, altijd all in.
Onze premium themes komen standaard met enorm veel opties. Wat er in het theme zit krijgt u ook. Zonder extra kosten. Zo zit er in elke website altijd een blogmogelijkheid.

WordPress, de perfecte oplossing voor het MKB

Met meer dan 60 miljoen websites heerst WordPress over het web. Het is het CMS. Voor kleine of grote toepassingen. Of u nu net begint of als u een gevestigde naam heeft, met WordPress heeft u een sterk systeem om online succes te maken.

Met tientallen WordPress websites in beheer, kennen we het systeem door en door. Met ons haalt u het beste uit WordPress. Van 100% maatwerk tot de implementatie van schitterende premium themes.