Onderscheid, maakt het verschil.

U en uw klanten zijn niet standaard. Onderscheidend zijn heeft volgens ons niets met prijs of grootte te maken. Het is een opvatting, een instelling. Voor een degelijke website zoeken we altijd een manier waarop u zich van uw concurrenten kunt onderscheiden, en waarmee u een relevante indruk kunt maken op uw klanten. We kijken dan niet alleen naar het design, maar ook naar de content en wat met u met de site wilt bereiken.

Zelf eenvoudig beheren.

Met WordPress werkt u met een van de sterkste en gebruiksvriendelijkste content management systemen (CMS). WordPress is flexibel en zeer Google vriendelijk. Teksten, plaatjes, video, nieuwe pagina’s, de menu’s en zelfs de seo kunt u zelf aanmaken of wijzigen. Met dit systeem kan iedereen websites beheren.

Wilt u toch op weg geholpen worden? Wij geven u vanzelfsprekend instructies, en u kunt natuurlijk altijd vragen stellen. Wij helpen u altijd.

Inclusief basis SEO.

WordPress is uitermate geschikt voor de vindbaarheid in Google. Natuurlijk gaat dit niet vanzelf. Om beter gevonden te worden is er werk aan de winkel. Hoewel het tegenwoordig niet alleen meer om de zogenaamde ‘keywords’ gaat zijn deze essentieel voor uw zoekmachine optimalisatie (SEO). Wij installeren in al onze sites de beste tool die er te krijgen is. Bij het vullen van de website leggen we de fundamenten voor uw seo en we helpen u later met adviezen over het gebruik van deze tool.

Responsive (mobiel vriendelijk).

De helft van het internetgebruik gaat inmiddels via smartphones en tablets. U kunt er dus vanuit gaan dat een groot deel van de bezoekers uw site op een mobiel apparaat bekijken. Wilt u klantvriendelijk en bij de tijd zijn, dan kunt u anno 2014 niet om een mobile friendly website heen.

Al onze website zijn responsive, zonder extra kosten. Responsive betekent dat de website layout zich aanpast aan de schermgrootte van het apparaat dat uw bezoeker gebruikt. Op een mobieltje wordt uw site dus een mobiele website.

All in? Yes, all in.

We staren bij de aanpak niet op pagina’s, maar kijken naar het geheel van uw website. WordPress themes zijn zeer compleet en we proberen, en als u dat wenst, zo veel mogelijk van de opties bij de oplevering van uw site ingericht te hebben. We werken niet met pakketten, waarbij u moet betalen voor zaken die net niet in het pakket vallen. Een contactformulier, een blog, het koppelen van sociale media links, maar ook het installeren van Google Analytics zit in alle onze sites, tenzij u het anders wilt.

We vullen uw website, overleggen met u, voeren wijzigingen door en testen voor livegang alles uitvoerig.